Утвърдилата се като традиция инициатива на район „Западен“ „Музика в парка“ продължава и през есента с концерт на „Биг Бенд Пловдив“. Концертът е част от програмата за културния календар на района за 2017-та година и се провежда под патронажа на кмета Димитър Колев. Той кани всички меломани да дойдат да се насладят на качествената музика утре, 11-ти октомври, сряда, от 17,30 часа пред храм „Свети Климент Охридски“ в парка „Ружа“.

След хор „Тримонциум” пловдивчани ще имат възможност да се насладят на „Биг Бенд Пловдив“. Той е създаден през 2000-та година в град Пловдив. Ръководител на оркестъра е Николай Гешев. Всички участници в бенда са професионални музиканти. Оркестърът работи с различни солисти, развива дейността си главно в родния град Пловдив, но успешно гостува и в други градове на страната. Участник е в престижни фестивали.

Музикантите поднасят на почитателите си по време на концертите си по оригинален и забавен начин актуални и „вечни“ световни хитове в жанр – джаз, поп, евъргрийни, соул и всякаква друга качествена музика

Comments are closed.